Diamantzakken kopen?

Diamantzakken koopt u bij Baas Verpakkingen. Diamantzakken of fleszakken worden veel gebruikt voor het verpakken van 1 of meerdere flessen of als verpakking voor een kerstpakket. Door de cilindervorm zijn deze zakken ook ideaal geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld een Paashaas.

Voor de formaten 12cm, 16cm en 20cm diameter zijn ook handige goudkartons verkrijgbaar. Deze kunt u onderin de zak plaatsen voor extra stevigheid. Handig wanneer u wat meerdere producten in de zak wilt verpakken. Bestel gemakkelijk diamantzakken in onze webshop al vanaf 250 stuks!


Gerelateerde groepen

Dat kan, maar wij adviseren het bij de beschikbare maten wel te doen. U heeft op die manier aanzienlijk meer stevigheid om een pakket te maken. Ook geeft het een nette presentatie.

Om het juiste formaat diamantzak te kiezen kunt u de volgende punten aanhouden:

 Diameter 7.9cm – 1 standaard wijnfles formaat tot 0.7L 

Diameter 9.4cm – 1 standaard wijnfles formaat tot 1L 

Diameter 12cm – 1 standaard wijnfles formaat tot 1L met een klein beetje ruimte eromheen. Deze kan worden opgevuld met een kleine delicatesse. Voor de 12cm diameter fleszakken zijn goudkartonnen beschikbaar. 

Diameter 16cm – 2 standaard wijnflessen formaat tot 0.7L met een klein beetje ruimte. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor 1 standaard wijnfles met voldoende ruimte om wat delicatessen kwijt te kunnen. Voor de 16cm diameter fleszakken zijn goudkartonnen beschikbaar. 

Diameter 20cm – 3 standaard wijnflessen formaat tot 0.7L met een klein beetje ruimte. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor 2 standaard wijnflessen met voldoende ruimte om wat delicatessen kwijt te kunnen. Voor de 20cm diameter fleszakken zijn goudkartonnen beschikbaar.