Kraft papier kopen?

Natronkraft papier van een goede kwaliteit koopt u bij Baas Verpakkingen. Natronkraft papier wordt gebruikt voor het verpakken van producten die verzonden moeten worden. Maar ook wordt natronkraft veel gebruikt voor als opvulmateriaal in dozen of als tussenlegvel op bijvoorbeeld pallets.


Natronkraft is zeer stevig verpakkingspapier dat tevens erg soepel is. Het kan daarom op vele manieren worden toegepast en is verkrijgbaar op rol en in vellen. De stevige kwaliteit van natronkraft is te danken aan de lange houtvezels waarvan het wordt gemaakt. Hierdoor heeft het verpakkingspapier een zeer hoge scheurweestand en doorsteekweestand.

Het kan gemakkelijk worden dichtgemaakt met tape of plakband en op maat gemaakt worden met een schaar of afrolapparaat. Herkenbaar voor natronkraft zijn de smalle lijnen in het papier. Gebruikelijk is heeft natronkraft een authentieke, milieuvriendelijke bruine kleur maar is het ook verkrijgbaar in het wit. Natronkraft is onmisbaar in elk magazijn! Koop nu gemakkelijk natronkraft op rol of in vellen in de webshop.

Gerelateerde groepen

Jazeker. Het is ook ondoorzichtig. Hierdoor kan natronkraft zeer goed worden gebruikt voor het verpakken van elektronische apparaten.

Natronkraft is zeer stevig papier dat gemaakt wordt van lange houtvezels. Het is biologisch afbreekbaar en 100% recyclebaar.

Natronkraft is verkrijgbaar in verschillende dikten, dus kwaliteiten. De kwaliteiten die wij bij Baas Verpakkingen standaard uit voorraad leveren zijn 45 á 50 grams (g/m2), 70 grams (g/m2) en 90 grams (g/m2). 

U kunt de volgende handleiding aanhouden als het gaat om het kiezen van de juiste kwaliteit: 

• 45 á 50 grams – Deze kwaliteit natronkraft wordt gebruikt voor het opvullen van pakketten en voor het inpakken van lichte producten. Onder lichte producten worden producten verstaan van 1 tot 5 kilo. 

• 70 grams – Deze kwaliteit natronkraft wordt gebruikt voor het verpakken van middelzware producten. Onder middelzware producten worden producten verstaan van 5 á 10kg. 

• 90 grams – De zwaarste kwaliteit natronkraft uit voorraad leverbaar. Deze kwaliteit wordt gebruikt voor het verpakken zwaardere producten. Producten van 10 kg en meer. Ook wordt 90 grams natronkraft papier gebruikt voor het gezamenlijk verpakken van meerdere producten.