Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Beoordeeld met een 4,5
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Veiligheidshelm

Veiligheidshelmen bieden u de veiligheid die uw hoofd verdiend. De standaard veiligheidshelm is leverbaar in de kleuren wit en geel. De veiligheidshelm met de korte klep, voor klimmers en men die baat heeft bij een groot zichtveld, is leverbaar in de kleur blauw.

Photo of description

Veiligheidshelm blauw korte klep MH6030 PE

Verpakking: 1 Helm
Artikelcode: V690381
Op voorraad
€ 6,95

Veiligheidshelmen: Bescherming van Bovenaf, Werk met Vertrouwen

Naast onze uitgebreide beschermingslijn met stofmasker, oordoppen, werkhandschoenen, en veiligheidsbrillen van beschermende uitrusting, introduceren wij ook onze hoogwaardige veiligheidshelmen. Ontworpen om het hoofd te beschermen tegen vallende voorwerpen en andere gevaren op de werkplek, bieden onze helmen niet alleen veiligheid maar ook het vertrouwen om met zekerheid te werken.

Belang van Veiligheidshelmen:

Hoofdbescherming: Veiligheidshelmen zijn onmisbaar op bouwplaatsen, in de industrie en andere werkplekken waar het risico op vallende voorwerpen bestaat. Ze bieden bescherming tegen letsel aan het hoofd en verminderen de impact van stoten.

Zichtbaarheid en Identificatie: Onze veiligheidshelmen zijn vaak beschikbaar in verschillende opvallende kleuren, wat niet alleen bijdraagt aan de zichtbaarheid maar ook helpt bij het identificeren van verschillende functies of afdelingen op de werkplek.

Comfortabel Dragen: Een goede veiligheidshelm biedt niet alleen bescherming, maar ook comfort. Onze helmen zijn voorzien van verstelbare banden en ventilatieopeningen om het draagcomfort te optimaliseren.

Onze Veiligheidshelmen Collectie:

Schokabsorptie: Onze helmen zijn ontworpen met schokabsorberende materialen om de impact van vallende voorwerpen te verminderen.

Verstelbare Banden: De verstelbare banden zorgen voor een nauwsluitende pasvorm, waardoor de helm stevig op het hoofd blijft zitten zonder ongemak.

Accessoires: Sommige modellen zijn compatibel met accessoires zoals vizieren en gehoorbescherming, waardoor onze helmen veelzijdig inzetbaar zijn.

Milieubewuste Opties:

Wij begrijpen het belang van milieuvriendelijke keuzes. Onze helmen zijn gemaakt van recyclebare materialen, waardoor je niet alleen voor je eigen veiligheid zorgt, maar ook voor het milieu.

Veiligheidshelm voor 14:00 besteld, vandaag bezorgd

Bestel uw veiligheidshelm op werkdagen voor 14:00 bij verpakkingsmateriaal groothandel Baas Verpakkingen en wij verzenden uw bestelling dezelfde dag nog. Zo heeft u de veiligheidshelm altijd snel in huis.

Gerelateerde groepen