Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Oordoppen kopen?

Onze oordoppen zijn gemaakt voor moeiteloze bescherming. De conische vorm maakt het inbrengen een fluitje van een cent, terwijl het zachte schuimstof een oase van comfort creëert voor de gebruiker, zijn ze niet alleen hygiënisch, maar ook praktisch.

  • Prev
  • Next

Oordoppen: Bescherm je Gehoor, Werk in Stilte

Naast onze uitgebreide beschermingslijn met stofmaskers, veiligheidshelmen, werkhandschoenen, en veiligheidsbrillen, introduceren we onze hoogwaardige oordoppen. Ontworpen om het gehoor te beschermen tegen schadelijk geluid op de werkplek, bieden onze oordoppen niet alleen comfort maar ook de gemoedsrust om in een rustige omgeving te werken.

Belang van Oordoppen:

Gehoorbescherming: Oordoppen zijn essentieel in omgevingen met hoog geluidsniveau, zoals bouwplaatsen, fabrieken of andere industriële instellingen. Ze verminderen het risico op gehoorbeschadiging veroorzaakt door langdurige blootstelling aan lawaai.

Concentratie en Comfort: Het dragen van oordoppen helpt niet alleen bij het beschermen van het gehoor, maar kan ook de concentratie bevorderen door storende geluiden te verminderen. Onze oordoppen zijn ontworpen voor comfortabel dragen gedurende langere perioden.

Veelzijdige Toepassingen: Of je nu werkt met zware machines, in de bouw, of gewoon wat rust nodig hebt tijdens luidruchtige klussen, onze oordoppen zijn veelzijdig inzetbaar.

Onze Oordoppen Collectie:

Geluidsreductie: Onze oordoppen bieden effectieve geluidsreductie, variërend van standaard demping tot hoge demping, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

Disposable en Herbruikbaar: We bieden zowel wegwerp- als herbruikbare oordoppen, zodat je kunt kiezen op basis van jouw voorkeur en gebruiksfrequentie.

Comfortabele Pasvorm: Onze oordoppen passen comfortabel in het oor en zijn vaak voorzien van zachte materialen om irritatie te minimaliseren.

Milieubewuste Opties:

Net als bij onze andere beschermingsproducten begrijpen we het belang van milieuvriendelijke opties. Onze herbruikbare oordoppen verminderen de hoeveelheid afval en dragen bij aan een duurzamere toekomst.

Oordoppen voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

Bestel uw oordoppen op werkdagen voor 14:00 bij verpakkingsmateriaal groothandel Baas Verpakkingen en wij verzenden uw bestelling dezelfde dag nog. Zo heeft u de oordoppen altijd snel in huis.

Gerelateerde groepen