Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal
Picture 1 of Zegeltang

  Zegeltang

  Op voorraad
   AantalPrijsSomKorting
   € 49,75€ 49,75
   0%
   Per 1 Tang
   € 49,75
   Gratis bezorging vanaf € 100

   Gratis samples aanvragen

   Uw verpakkingen testen voor gebruik? Geen probleem! Vraag een gratis sample aan en ontdek de kwaliteit van Baas Verpakkingen.

   Neem contact op

   Grotere aantallen

   Heeft u aantallen nodig die buiten de hoogste staffelkorting vallen? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.


   Verpakking laten bedrukken

   Liever een persoonlijke touch aan uw verpakking? Baas Verpakkingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrukte verpakkingen. Profiteer van onze expertise en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

   Neem contact op

   Omschrijving

   Zegeltangen worden gebruikt voor het professioneel klemmen van zegels. Deze tang wordt gebruikt in combinatie met de zegels van 13mm. Het omsnoeringsband van maximaal 12 mm breedte wordt in dit geval om een product en/of pallet gespannen. Hierna wordt een zegel eromheen gebonden en geklemd met de tang. Het klemmen gaat door middel van de mond van de tang over de zegel te plaatsen. U trekt vervolgens de hendels uit elkaar om zo de zegel vast te klemmen. Voor het beste resultaat adviseren wij u gebruik te maken van een spanner. Zo heeft u altijd het beste resultaat voor ladingen met een zware belasting.

   Let op! Deze tang kan enkel worden gebruikt bij zegels tot 13mm breed. Bent u op zoek naar zegels met bijbehorende zegeltang voor een bredere maat, vragen wij u contact met ons op te nemen.

   0 Reviews

   0 overall rating
   BestelcodePrijsHoeveelheid

   Aangeraden producten