Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Beoordeeld met een 4,5
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Pallethoezen kopen?

Pallethoezen bestelt u gemakkelijk bij Baas Verpakkingen. Pallethoezen bieden uw producten goede bescherming tegen stof, vuil en vocht. Ideaal wanneer uw pallets langere tijd staan opgeslagen of tijdelijk buiten staan. Bestel gemakkelijk online uw pallethoezen in de webshop. Grote aantallen? Maak gebruik van kortingen wanneer u bulk koopt.

Photo of description

Pallethoezen 127cm x 88cm x 210cm 125µm transparant

Verpakking: 25 Hoezen
Artikelcode: B10153
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 139,50

Photo of description

Palletkrimphoezen 125cm x 42.5cm x 170cm 100µm transparant

Verpakking: 50 Hoezen
Artikelcode: B7752
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 158,90

Photo of description

Pallethoezen 80cm x 120cm x 30cm 50µm transparant

Verpakking: 100 Hoezen
Artikelcode: B11539
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 99,95

Photo of description

Palletkrimphoezen 125cm x 52.5cm x 155cm 100µm transparant

Verpakking: 35 Hoezen
Artikelcode: B10554
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 119,11

Photo of description

Palletkrimphoezen 130cm x 55cm x 250cm 100µm transparant

Verpakking: 25 Hoezen
Artikelcode: B11616
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 130,38

Pallethoes kopen?

Ben je op zoek naar de ideale oplossing om jouw palletladingen te beschermen? Dan ben je bij Baas Verpakkingen aan het juiste adres. Bij Baas Verpakkingen begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw producten veilig en onbeschadigd te vervoeren. Daarom bieden wij een breed assortiment aan pallethoezen die perfect aansluiten op jouw behoeften, of je nu een logistiek bedrijf, magazijnmedewerker, of e-commerce ondernemer bent.

Bescherm je goederen met krimphoezen voor pallets

Krimphoezen zijn een essentieel onderdeel van het veilig vervoeren en opslaan van pallets. Deze hoezen trekken strak om je lading heen en zorgen voor een stabiele, beschermde eenheid. Bij Baas Verpakkingen vind je krimphoezen in verschillende afmetingen, passend bij de diversiteit in palletformaten. Ze zijn ideaal voor gebruik in transport en opslag, vooral voor buitenopslag, omdat ze weerbestendig zijn en je goederen beschermen tegen stof, vuil en vocht.

Plastic pallethoezen

De pallethoezen van Baas Verpakkingen zijn allemaal gemaakt van geblazen LDPE (lagedichtheidpolyetheen). Hierdoor zijn onze plastic pallethoezen niet alleen erg stevig, maar bieden ze ook een goede bescherming tegen elementen van buitenaf zoals vocht, stof en vuil. Daarom worden plastic pallethoezen veel gebruikt als transportverpakking en voor langdurige opslag in industriële omgevingen en grote magazijnen.

Pallet tophoezen

Onze krimphoezen en worden ook wel pallet tophoezen genoemd. Dit komt doordat ze voornamelijk gebruikt worden om boven op een pallet op te leggen. Het komt ook voor dat grote voorwerpen zoals meubels beschermd worden met tophoezen. Ze zijn dus niet alleen voor pallets. De tophoezen bieden verder geen extra stabiliteit, enkel bescherming. 
 

Pallethoezen voor extra stabiliteit

Pallethoezen zijn een perfecte oplossing voor het beschermen en stabiliseren van palletladingen. Deze hoezen zijn ontworpen om over de volledige lading te passen, waardoor ze ideaal zijn voor het transporteren van diverse producten. Ze zijn niet alleen effectief in het beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling, maar helpen ook om de lading stabiel te houden tijdens het transport. Bij Baas Verpakkingen bieden we pallethoezen aan in verschillende materialen en afmetingen, zodat ze perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Krimphoes: een must-have voor elke verzending

De krimphoes is een uitstekende keuze voor het verpakken van zware of onregelmatig gevormde ladingen. Dankzij de krimpfunctie biedt deze hoes een strakke en veilige afdekking van je pallets. Dit zorgt voor extra bescherming tegen vuil, vocht en beschadiging. Onze krimphoezen zijn gemaakt van sterke, duurzame materialen en zijn verkrijgbaar in diverse formaten om aan al je eisen te voldoen.

Bestellen met korting

Profiteer nu van aantrekkelijke kortingen bij grote afnames van pallethoezen en gerelateerde producten. Hoe meer je koopt, hoe hoger je korting. Dit is jouw kans om kwalitatieve verpakkingsmaterialen tegen groothandelsprijzen in te slaan. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Pallethoes: altijd snel geleverd

Bij Baas Verpakkingen staan we garant voor snelle levering. Bestel bij groothandel verpakkingsmaterialen en we zorgen ervoor dat je bestelling nog binnen enkele werkdagen geleverd wordt. Bovendien geniet je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,- (ex. BTW). Maak nu je keuze en start met het veilig en efficiënt verpakken van jouw producten met onze pallethoezen. Ontdek het gemak van online bestellen en de zekerheid van een snelle levering!

Gerelateerde groepen

Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor het bestellen van andere formaten pallethoezen. Bel naar 0229-214050 of informeer via [email protected]

Over het algemeen een kunnen wij pallethoezen met een paar dagen binnen hebben.