Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Papier tape kopen?

Papieren tape nodig? Bestel het gemakkelijk online bij Baas Verpakkingen! Papiertape is al verkrijgbaar per rol en is een zeer milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verpakkingstapes. Er is geen tapedispenser nodig bij het gebruik.  Bestel uw papier tape in bulk en profiteer van hoge staffelkortingen in combinatie met groothandelsprijzen. 

Photo of description

Verpakking: 1 Rol
Artikelcode: V565955
Op voorraad
€ 2,16

Papieren tape is beter voor het milieu 

Papieren tape is de beste keuze als u gaat voor een milieuvriendelijke verpakkingstape. Niet alleen is het gemaakt van stevig kraftpapier, het kan ook door de eindgebruiker bij het oud papier worden weggegooid in combinatie met de verzendverpakking. Dat maakt het uitermate goed recyclebaar en dus een milieubewuste oplossing. 

Papier verpakkingstape plakt heel snel op karton 

Een groot voordeel van tape van papier is dat het heel snel de maximale kleefkracht bereikt op een golfkartonnen doos. Meestal wordt het tape gebruikt om amerikaanse vouwdozen mee te sluiten, maar het kent ook andere toepassingen, zoals het extra stevig sluiten van brievenbusdoosjes en postdozen

Doordat het snel hecht, werkt u heel efficiënt met dit nieuwe type verpakkingstape. Er is geen dispenser nodig want u scheurt het moeiteloos met de hand af in de breedte van de rol. Het tape is in de lengterichting verstevigt wat het een uitermate geschikt materiaal maakt om binnen een handomdraai verpakkingen te sluiten. 

De voordelen 

  • Milieuvriendelijk 
  • Kan samen met de doos bij het oud papier 
  • Gemakkelijk met de hand af te scheuren
  • Kleeft snel op karton

Papiertape kopen bij de groothandel

Wanneer u kraftpapier tape bestelt bij onze groothandel verpakkingsmaterialen, profiteert u van groothandelsprijzen in combinatie met staffelkortingen bij grote afnames. Koop uw tape voordelig in door het simpelweg te bestellen in onze webshop. 

Onderdeel van een groot assortiment 

Het papieren tape van Baas Verpakkingen is onderdeel van een totaal assortiment tapes. Zo vindt u bij ons naast dit type ook andere soorten, zoals het zeer populaire schilderstape en duct tape

Papier verpakkingstape voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Baas Verpakkingen levert papiertape doorgaans uit voorraad, zodat u altijd op tijd uw bestelling in huis heeft. Bestel uw papier verpakkingstape voor 14:00 en wij verzenden uw bestelling vandaag nog! 

Gerelateerde groepen

Dat kan zeker! We kunnen gegomd papier tape bestellen per doos. Meestal is dit zo'n 36 tot 48 rol. Ook kunnen wij papiertape voor machines bestellen.

Ja! Wij kunnen al papiertape laten drukken vanaf 108 rol. Dit zijn 3 dozen. Benieuwd naar de prijs voor bedrukt tape met uw eigen logo en tekst? 

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bel 0229-214050 of mail naar [email protected].

De prijs per rol wordt berekend naar aanleiding van de bedrukking, aantallen en kwaliteit. Informeer voor een op maat gemaakte offerte. Bel 0229-214050 of mail naar [email protected].